Nenäpäivänä kerätään varoja maailman lapsille

Suomessa vietetään jälleen perinteistä Nenäpäivää 12.11.2021 monin eri tavoin. Nenäpäivä-hyväntekeväisyyskampanja syntyi Iso-Britanniassa vuonna 1988, josta se rantautui Suomeen vuonna 2007. Kampanjan tarkoituksena on kerätä lahjoitusvaroja maailman heikoimmassa asemassa oleville lapsille turvaamaan elämän peruskivijalkaa. Suomalaisten keräämä apu saatetaan perille yhdeksän eri hyväntekeväisyysjärjestön saattelemana.

Pyörätuolitanssijatkin haluavat olla mukana tukemassa maailman lapsia tuomalla samalla tanssin iloa kaikille. Tässä startin tekivät kuopiolaiset Dance Flow Kuopio ry:n pyörätuolitanssijat iloisella Nenäpäivä-tanssillaan, jonka löydät YouTubesta painamalla linkkiä https://www.youtube.com/watch?v=b07I-bNA4ik

Meistä jokainen voi osallistua auttamiseen haluamallaan summalla. Ohjeet ja lisätietoa Nenäpäivästä löydät nenapaiva.fi–sivulta.

Iloista Nenäpäivää kaikille!

Kuva: Nenäpäivä-säätiön mediapankki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s