Kuopiossa laitettiin ”renkailla koriasti”

Kuopio Tanssii ja Kelloo–pyörätuolitanssikilpailu pidettiin lauantaina 6.11.2021 Hatsalan klassisella koululla Kuopiossa osana Kuopio Tanssii ja Soi–festivaalin syksyistä ohjelmaa. Tapahtuman järjesti Dance Flow Kuopio ry yhteistyössä Kuopio Tanssii ja Soi–festivaalin ja Suomen pyörätuolitanssiliiton kanssa.

Kilpailu osoitti todellakin sen, mitä lajin ytimellä tarkoitetaan – tanssiin ei jalkoja tarvita! Kilpailuun osallistui koko lajin kirjo: combi- ja duopareja sekä singletanssijoita, unohtamatta kuitenkaan freestyle-kategoriaa, jossa tanssijat esittävät omavalintaiseen musiikkiin tehdyn koreografian.

Joka kilpailukategoriassa koettiin taisteluhenkeä paremmuudesta, sillä kisoihin otti osaa runsaslukuinen tanssijakaarti aina tulokkaista maajoukkuetason tanssijoihin asti. Pukuloistoa ja iloista ilmettä ei tanssilattialta puuttunut. Paikalla ollut yleisö sekä median edustajat lähtivät kannustamaan jokaisen tanssijan suoritusta. Tämä kannustus antoi tanssijoille lisää intoa, mikä näkyi heidän suorituksissaan.

Kisojen ympärille järjestettiin myös valmennusleiri, johon osallistui tanssijoita ympäri Suomea, Helsingistä Ouluun. Leirin opettajina toimivat Hannu Korhonen ja Tea Kantola, jotka hymyllä höystettynä pusersivat tanssijoista jokaisen energiapisaran irti. Tanssileirin teemoina olivat musikaalisuus sekä tanssiasento.

Lämmin kiitos tapahtuman järjestäjille, kilpailun toimihenkilöille, yhteistyökumppaneille ja kaikille tanssijalle – yhdessä teimme tapahtumasta jälleen yhden unohtumattoman. Nyt on hyvä suunnata katseet jo ensi vuoden tanssikilpailuihin ja -tapahtumiin, jotka löytyvät Pyörätuolitanssiliiton nettisivuilta.

Kuopio Tanssii ja Kelloo–leirin pyörteissä * Kuvat: Harri Kokkonen

Single tulokas 1+2–line-up

Freestyle single naiset 1–line-up

Combi champion vakiot 1–line-up

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s