Ryhmät

Pyörätuolitanssiryhmiä eri puolilla Suomea

PYTLI ry:n jäsenyhdistykset

Pyörätuolitanssiseura Wendarit ry

Itä-Uuudellamaalla pyörätuolitanssivalmennuksia ja -leirejä järjestää Pyörätuolitanssiseura Wendarit ry, jonka kotipaikka on Porvoo.wendarit-logo180

Wendarit harjoittelevat Porvoossa kahdesti viikossa.
Tarkemmat tiedot harjoitusajoista ja -paikoista saa Wendareiden omilta nettisivuilta.

Tutustu Wendareiden toimintaan myös Facebookissa.

Uudenmaan pyörätuolitanssijat ry

Pääkaupunkiseudulla sekä pohjoisella ja läntisellä Uudellamaalla vaikuttaa Uudenmaan pyörätuolitanssijat ry, eli UP, jonka valmennukset ja leirit järjestetään pääasiassa Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla.logoup

UP:n viikkovalmennukset järjestetään perjantaisin Katajanokan liikuntahallilla klo 17.00-20.00. Tutustu opetustarjontaan tarkemmin UP:n nettisivuilla.

Lue lisää UP:n tarjonnasta myös Facebookista!


Muut pyörätuolitanssiopetuksen järjestäjät

Tampere: Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry

Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry eli PirPy järjestää aktiivista valmennus- ja leiritoimintaa Tampereen seudulla.

Kahdesti viikossa treenaavan yhdistyksen harjoituksiin voi mennä tutustumaan maksutta! Kysy lisää pirpy(a)pirpy.fi tai ota yhteyttä Facebookissa!

Oulu: Stepping Out ry

Oululaisen tanssiurheiluseura Stepping Out ry:n ohjelmistossa on myös pyörätuolitanssia.

Alkeisryhmä torstaisin Maikkulan ala-asteella klo 18-19
Jatkoryhmä tiistaisin Heinätorin koululla klo 19-21
Kilparyhmä sunnuntaisin Maikkulan ala-asteella klo 15-17
Lisäinfoa saa parhaiten suoraan ryhmää ohjaavalta diplomitanssinopettaja Pia Keräseltä 040 595 2113 tai tanssi.terapia(a)gmail.com.

Kouvola: ”Kaakonkulman kelaajat”

Kouvolassa pyörii säännöllisen epäsäännöllinen pyörätuolitanssiryhmä ”Kaakonkulman kelaajat”, jonka harjoituaikatauluista saa ajankohtaisimman tiedon Facebook-ryhmästä. Lisäinfoa myös suoraan ryhmän vetäjältä Timo Pyykköseltä 050 386 5085 tai timopyykkonen(a)gmail.com.

Jyväskylä: Keski-Suomen pyörätuolitanssijat ry

Jyväskylässä toimii Keski-Suomen pyörätuolitanssijat ry, jonka harjoituksiin pääsee mukaan milloin vain.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset yhdistyksen puheenjohtajalle Teija Kustulalle 040 771 6241 tai teija.kustula(a)gmail.com tai Pekka J. Laineelle 046 540 2437 tai pekkaj.laine@outlook.com

Kun kiinnostut asiasta nyt tai myöhemmin niin tule paikan päälle tai ota heti yhteyttä. Ajantasaista tiedotusta ja yhteydenpitoa toiminnasta löydät myös Facebookissa.

Kuopio: Kuopion kansalaisopisto

Kuopion kansalaisopisto järjestää pyörätuolitanssikursseja, joita ohjaa Harri Kokkonen. Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 18.30-20.30 Hatsalan koululla. Lisätiedot ohjaajalta 044 363 3007 tai harri.kokkonen(a)dnainternet.net.

Joensuu: Joensuun seudun kansalaisopisto

Uusi pyörätuolitanssiryhmä Joensuun seudun kansalaisopistossa tammi-helmikuussa 2017 kokoontuu sunnuntaisin  klo 13.30-14.45 Opistotalossa, Papinkatu 3, Joensuu, toinen kerros, liikuntasali.
Tiedustelut Joensuun seudun kansalaisopiston toimistosta puh. 013 3375929
tai suoraan opettajalta Viljo Soikkeli 040 567 5650 tai viljosoi(a)elisanet.fi

Tornio: Tanssii Tätien Kanssa ry

Torniolaisen Tanssii Tätien Kanssa ry:n Tätien tanssikoululla kokoontuu pyörätuolitanssiryhmä Viilettäjät joka toinen lauantai klo 12.30-15.00. Lisätietoja antavat Riitta Kivimäki: 0400 548 426 riitta.kivimaki(a)pp1.inet.fi ja Teija Karisaari: teijakarisaari(a)hotmail.com