Ryhmät

Pyörätuolitanssiryhmiä eri puolilla Suomea

PYTLI ry:n jäsenyhdistykset

Kuopion kieroon kelloojat ry

Kuopion kieroon kelloojat järjestää pyörätuolitanssikursseja, joita ohjaa Harri kierologoKokkonen. Lisätiedot kuopionkieroonkelloojat@gmail.com tai suoraan ohjaajalta 044 363 3007 tai harri.kokkonen(a)dnainternet.net. Kieroon kelloojat ovat aktiivisia myös Facebookissa!

Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry

pirpylogo

Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry eli PirPy järjestää aktiivista valmennus- jaleiritoimintaa Tampereen seudulla.

Kahdesti viikossa treenaavan yhdistyksen harjoituksiin voi mennä tutustumaan maksutta! Kysy lisää pirpyt(a)gmail.com tai ota yhteyttä Facebookissa!

Pyörätuolitanssiseura Wendarit ry

wendarit-logo180

Itä-Uuudellamaalla pyörätuolitanssivalmennuksia ja -leirejä järjestää Pyörätuolitanssiseura Wendarit ry, jonka kotipaikka on Porvoo.

Wendarit harjoittelevat Porvoossa kahdesti viikossa.
Tarkemmat tiedot harjoitusajoista ja -paikoista saa Wendareiden omilta nettisivuilta.

Tutustu Wendareiden toimintaan myös Facebookissa.

Uudenmaan pyörätuolitanssijat ry

logoup

Pääkaupunkiseudulla sekä pohjoisella ja läntisellä Uudellamaalla vaikuttaa Uudenmaan pyörätuolitanssijat ry, eli UP, jonka valmennukset ja leirit järjestetään pääasiassa Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla.

UP:n viikkovalmennukset järjestetään torstaisin Katajanokan liikuntahallilla klo 17.00-20.00. Tutustu opetustarjontaan tarkemmin UP:n nettisivuilla.

Lue lisää UP:n tarjonnasta myös Facebookista!


Muut pyörätuolitanssiopetuksen järjestäjät

Joensuu: Joensuun seudun kansalaisopisto

Pyörätuolitanssiryhmä Joensuun seudun kansalaisopistossa kokoontuu sunnuntaisin  klo 13.30-14.45 Opistotalossa, Papinkatu 3, Joensuu, toinen kerros, liikuntasali.
Tiedustelut Joensuun seudun kansalaisopiston toimistosta puh. 013 3375929
tai suoraan opettajalta Viljo Soikkeli 040 567 5650 tai viljosoi(a)elisanet.fi

Jyväskylä: Keski-Suomen pyörätuolitanssijat ry

Jyväskylässä toimii Keski-Suomen pyörätuolitanssijat ry, jonka harjoituksiin pääsee mukaan milloin vain.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset yhdistyksen puheenjohtajalle Teija Kustulalle 040 771 6241 tai teija.kustula(a)gmail.com tai Pekka J. Laineelle 046 540 2437 tai pekkaj.laine@outlook.com

Kun kiinnostut asiasta nyt tai myöhemmin niin tule paikan päälle tai ota heti yhteyttä. Ajantasaista tiedotusta ja yhteydenpitoa toiminnasta löydät myös Facebookissa.

Kouvola: Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho ry

Terpsikerhon pyörätuolitanssiryhmät harjoittelevat entisen Keskuslaitoksen alueella Kuusankoskella, vanhan Carea-koulun liikuntasalissa sunnuntaisin:

  • alkeet klo 15-16
  • jatko klo 16-17
  • kilpaparien vapaaharjoitusvuoro 17-18

Lisäinfoa suoraan ryhmän vetäjältä Timo Pyykköseltä 050 386 5085 tai timopyykkonen(a)gmail.com.

Lahti

Lahdessa aloittelee pyörätuolitanssitoimintaa tanssinopettaja Saara Tuikkala. Lisätietoja suoraan Saaralta: 040 706 1038. Katso myös Saaran kotisivut www.tanssinopettaja.fi ja lahtelaisten harrastajien Facebook-ryhmä Lahden pyörätuolitanssijat.

Oulu: Stepping Out ry

Oululaisen tanssiurheiluseura Stepping Out ry:n ohjelmistossa on myös pyörätuolitanssia.

Alkeisryhmä sunnuntaisin Maikkulan ala-asteella klo 16-17
Jatkoryhmä tiistaisin Heinätorin koululla klo 18.30-20.30
Lisäinfoa saa parhaiten suoraan ryhmää ohjaavalta diplomitanssinopettaja Pia Keräseltä 040 595 2113 tai tanssi.terapia(a)gmail.com.

Tornio: Tanssii Tätien Kanssa ry

Torniolaisen Tanssii Tätien Kanssa ry:n Tätien tanssikoululla kokoontuu pyörätuolitanssiryhmä Viilettäjät joka toinen lauantai klo 12.30-15.00. Lisätietoja antavat Riitta Kivimäki: 0400 548 426 riitta.kivimaki(a)pp1.inet.fi ja Teija Karisaari: teijakarisaari(a)hotmail.com

Varsinais-Suomi: Tanssiurheiluseura Bolero ry

Turun seudulla Kaarinassa pyörätuolitanssia järjestää Tanssiurheiluseura Bolero ja ohjaajana toimii Mikko Ahti. Tunnit alkavat sunnuntaina 21.1. klo 16.00-17.15 Tuorlan maaseutuoppilaitoksen liikuntasalissa. Hinta: 90€/tanssija/kevätkausi 2018 (hinta sisältää jäsenmaksun koko vuodelle). Ilmoittautumiset sähköpostilla  mikko.ahti(a)mikkocarina.fi