Ryhmät

Paratanssiryhmiä eri puolilla Suomea

PYTLI ry:n jäsenyhdistykset:

Tampere: Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry

Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry eli Pirpy järjestää aktiivista paratanssin valmennus- ja leiritoimintaa Pirkanmaan alueella.

Tanssiseura järjestää harjoituksia kaksi kertaa viikossa. Harjoituksiin voi mennä tutustumaan yhden kerran maksutta! Kysy lisää tai ota yhteyttä Facebookissa!

Porvoo: Pyörätuolitanssiseura Wendarit ry

Itä-Uudellamaalla paratanssinopetusta ja -leirejä järjestää Pyörätuolitanssiseura Wendarit ry, jonka kotipaikka on Porvoo.

Wendarit ry järjestää harjoituksia Porvoossa kahdesti viikossa. Lisätietoja löydät täältä

Tutustu tanssiseuran toimintaan myös Facebookissa.

Pääkaupunkiseutu: Uudenmaan pyörätuolitanssijat ry

Pääkaupunkiseudulla sekä pohjoisella ja läntisellä Uudellamaalla vaikuttaa Uudenmaan pyörätuolitanssijat ry eli UP ry, jonka tanssivalmennukset ja -leirit järjestetään Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla.

UP:n tanssiryhmät pidetään torstaisin kello 17.00–20.00 Katajanokan liikuntahallilla Helsingissä. Kokeile paratanssia kerran veloituksetta. Tutustu opetustarjontaan tarkemmin UP:n nettisivuilla.

Lue lisää UP:n tarjonnasta Facebookista!


Muut paratanssinopetuksen järjestäjät

Jyväskylä: Jyväskylän pyörätuolitanssikerho ja liikuntatoimi

Jyväskylässä toimii pyörätuolitanssikerho, jonka harjoituksiin pääsee mukaan milloin vain.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Teija Kustulalle, puh. 040 771 6241, teija.kustula(at)gmail.com tai Pekka Laineelle, puh. 046 540 2437, pekkaj.laine(at)outlook.com

Jos kiinnostuit asiasta, niin tule paikan päälle tai ota heti yhteyttä. Ajantasaista tiedotusta ja yhteydenpitoa toiminnasta löydät myös Facebookissa.

Kouvola: Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho ry

Terpsikerhon paratanssiryhmät harjoittelevat entisen Keskuslaitoksen alueella Kuusankoskella, Kymsoten terapiatalon (ent. Carea-koulu) liikuntasalissa sunnuntaisin.

Lisäinfoa saat suoraan ryhmän vetäjältä Timo Pyykköseltä, puh. 050 386 5085, timopyykkonen(at)gmail.com.

Kuopio: Dance Flow ry / Kieroon Kelloojat

Dance Flow’n pyörätuolitanssijaos järjestää paratanssikursseja. Lisätietoja saa ohjaaja Harri Kokkoselta, puh. 044 363 3007, harri.kokkonen(at)dnainternet.net.

Kieroon Kelloojat ovat aktiivisia myös Facebookissa!

Lahti

Lahdessa on paratanssitoiminnan aloittanut tanssinopettaja Saara Tuikkala. Lisätietoja saat suoraan Saaralta, puh. 040 706 1038.

Katso myös Saaran kotisivut www.tanssinopettaja.fi ja lahtelaisten harrastajien Facebook-ryhmä Lahden pyörätuolitanssijat.

Lappeenranta: TanssiQ ja liikuntatoimi

Lappeenrannassa toimii kaupungin liikuntatoimen paratanssiryhmä, jota vetää TanssiQ:n Minna Turkia. Ilmoittautumiset tehdään liikuntatoimen kautta!

Etelä-Karjalan pyörätuolitanssijat tiedottavat toiminnastaan myös Facebook-ryhmässä.

Oulu: Tanssikeskus Citydance

Citydancen paratanssikursseilla pääsee kokeilemaan eri tanssilajeja, joiden pääpaino on yksilölajeissa, kuten hiphop ja jazztanssi.

Lisätietoa voit kysellä ryhmää ohjaaja Jutta Kotalalta, juttakot(at)gmail.com

Oulu: Telemark Team ry

Oululaisen tanssiurheiluseura Telemark Team ry:n pyörätuolitanssijaoksen tanssitunteja ohjaa tanssinopettaja Timo Pukkila, puh. 041 459 2323, tpukkila(at)hotmail.com

Oulu ja Tampere: WCD Finland ry

Uusi oululais-tamperelainen paratanssiseura järjestää paratanssinohjausta Oulussa ja Tampereella. Lisätietoja antaa Heidi Hamari-Martimo, puh. 040 911 4505‬, heidimartimo(at)gmail.com

Turku: Tanssiurheiluseura Bolero ry

Varsinais-Suomen alueella paratanssia järjestää Tanssiurheiluseura Bolero. Tanssiryhmän ohjaajana toimii Mikko Ahti.

Lisätietoa Boleron tunneista antaa Carina Ahti, puh. 040 571 6100, carina.ahti(at)gmail.com