Kurssit

Suomen pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry järjestää kursseja ja koulutuksia:

Ohjaajille

Jotta pyörätuolitanssin harrastaminen olisi mahdollista kaikille, tarvitsemme lisää taitavia ryhmien ohjaajia. Suomen pyörätuolitanssiliiton ja Suomen tanssiurheiluliiton solmiman yhteistyösopimuksen ansiosta pyörätuolitanssin ohjaajapolku on nyt yksi Suomen tanssiurheiluliiton ohjaajapoluista. Ensimmäinen PYTLI.n ja STUL:n yhteistyössä järjestämä ohjaajakurssi toteutuu joulukuussa 2017.

Tulevat koulutukset:

161 Pyörätuolitanssin ohjaaja     1.–3.12.2017

Pyörätuolitanssin ohjaamisesta kiinnostuneet ovat aina tervetulleita leireille ja jo toimivien pyörätuolitanssiryhmien toimintaan!

 

Luokittelijoille

Pyörätuolitanssin luokittelijoita tarvitaan kaikissa pyörätuolitanssikilpailuissa. Luokittelemalla urheilijat vamman asteen perusteella mahdollistetaan reilu kilpailu. Luokittelijaksi voi kouluttautua fysioterapeutin tai lääkärin (esim. fysiatrin) taustalla.

Tulevat koulutukset:

Pyörätuolitanssin kansallinen luokittelija    2.–3.12.2017

 

Tuomareille

Pätevät tuomarit ovat edellytys reilulle kilpailulle. STUL:n ja PYTLI:n yhteistyön myötä myös pyörätuolitanssin tuomaripolku on tullut osaksi Suomen tanssiurheiluliiton koulutuspolkuja. Kurssi 162 Pyörätuolitanssin B-tuomari toteutuu vuonna 2018, mikäli ennakkovaatimuskurssille 161 Pyörätuolitanssin ohjaaja (ks. yllä) saadaan tarpeeksi jatkokouluttautumisesta kiinnostuneita osallistujia.