Kurssit

Suomen pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry järjestää kursseja ja koulutuksia:

Ohjaajille ja tuomareille

Jotta pyörätuolitanssin harrastaminen olisi mahdollista kaikille, tarvitsemme lisää taitavia ryhmien ohjaajia. Suomen pyörätuolitanssiliiton ja Suomen tanssiurheiluliiton solmiman yhteistyösopimuksen ansiosta pyörätuolitanssin ohjaajapolku on nyt yksi Suomen tanssiurheiluliiton ohjaajapoluista.

Pätevät tuomarit ovat edellytys reilulle kilpailulle. STUL:n ja PYTLI:n yhteistyön myötä myös pyörätuolitanssin tuomaripolku on tullut osaksi Suomen tanssiurheiluliiton koulutuspolkuja.

Koulutuspolun kurssien sisällöt

Tulevat koulutukset:

162 Pyörätuolitanssin B-tuomari, la-su 26.-27.1.2019, Liikuntakeskus Pajulahti

Huom! Esitietovaatimuskussi 161 Pyörätuolitanssin ohjaaja, on mahdollista suorittaa yksilöllisen ohjelman mukaan ennen B-tuomarikoulutusta loppuvuoden 2018 ja tammikuun 2019 aikana. Kurssin 161 yhteiset luento-osuudet järjestetään perjantaina 25.1.2019 Pajulahdessa.

Ilmoittautumiset kursseille: timopyykkonen@gmail.com viimeistään 3.1.2019

Lataa esite!

Luokittelijoille

Pyörätuolitanssin luokittelijoita tarvitaan kaikissa pyörätuolitanssikilpailuissa. Luokittelemalla urheilijat vamman asteen perusteella mahdollistetaan reilu kilpailu. Luokittelijaksi voi kouluttautua fysioterapeutin tai lääkärin (esim. fysiatrin) taustalla.

Uusia luokittelijakoulutuksia ei tällä hetkellä ole kalenterissa. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä: toimisto(a)pyoratuolitanssi.fi