Kurssit

Suomen pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry järjestää kursseja ja koulutuksia:

Ohjaajille

Jotta pyörätuolitanssin harrastaminen olisi mahdollista kaikille, tarvitsemme lisää taitavia ryhmien ohjaajia. Suomen pyörätuolitanssiliiton ja Suomen tanssiurheiluliiton solmiman yhteistyösopimuksen ansiosta pyörätuolitanssin ohjaajapolku on nyt yksi Suomen tanssiurheiluliiton ohjaajapoluista.

Luokittelijoille

Pyörätuolitanssin luokittelijoita tarvitaan kaikissa pyörätuolitanssikilpailuissa. Luokittelemalla urheilijat vamman asteen perusteella mahdollistetaan reilu kilpailu. Luokittelijaksi voi kouluttautua fysioterapeutin tai lääkärin (esim. fysiatrin) taustalla.

Tuomareille

Pätevät tuomarit ovat edellytys reilulle kilpailulle. STUL:n ja PYTLI:n yhteistyön myötä myös pyörätuolitanssin tuomaripolku on tullut osaksi Suomen tanssiurheiluliiton koulutuspolkuja. Kurssi 162 Pyörätuolitanssin B-tuomari toteutuu todennäköisesti vuonna 2019, mikäli ennakkovaatimuskurssin 161 Pyörätuolitanssin ohjaaja suorittaa siihen mennessä tarpeeksi jatkokouluttautumisesta kiinnostuneita osallistujia.

Tällä hetkellä ei ole lukkoon lyötyjä koulutuksia tiedossa. Ilmaisethan kiinnostuksesi koulutuksiin lähettämällä sähköpostia liiton toimistolle (toimisto(a)pyoratuolitanssi.fi), niin osaamme olla sinuun heti suoraan yhteydessä, kun koulutuksen ajankohta on tiedossa.