Haku vuoden 2022 maajoukkueeseen alkaa

Kuten jo moni tietää, niin meillä Suomessakin on paratanssin (pyörätuolitanssin) maajoukkue, joka valitaan kalenterivuodeksi kerrallaan. Valinnan tekee lajipäällikkö Tea Kantola Helsingistä, joka esittää maajoukkueen kokoonpanoa vahvistettavaksi hakuajan jälkeen PYTLI:n hallitukselle. Tämä menettely takaa kaikille puolueettoman sekä tasa-arvoisen kohtelun valintatilanteessa. 

Tänä vuonna maajoukkueeseen on kuulunut yksi combi-, kolme duoparia sekä yksi singletanssija. Maajoukkueen kokoonpano ei ole stabiili, vaan se voi vaihdella vuosittain taloudellisten resurssien sekä hakijamäärän mukaan. Tänä vuonna hakuaika on 15.11.–5.12.2021. Lue huolellisesti hakuohje ja toimi sen mukaisesti. 

Pidä huolta, että lähetät hakemuksen mukana *samanaikaisesti kaikki liitteet* – ja nimeä myös ne. Mikäli kaikki liitteet eivät sovi yhteen sähköpostiviestiin, voit lähettää toisen viestin ja otsikoida sen: ”Hakemus maajoukkueeseen, osa 2/2”. Määräajan jälkeen tulleita liitteitä ja hakemuksia ei huomioida, joten pidä huolta, että lähetät hakemuksesi ajoissa.

Jos sinua mietityttää, oletko valmis kokeilemaan siipiäsi maajoukkueessa, juttele rohkeasti oman valmentajasi kanssa, sillä hän on tukena juuri sinua varten. Jos sinulla ei ole valmentajaa, ja koet, että haluaisit urheilultasi enemmän, ota silloin rohkeasti yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen. Näin saat neuvoja ja apua, kenen kanssa sekä kuinka voit tavoittaa omat kehitysaskeleesi. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät liiton kotisivuilta. Jäsenet ovat sitoutuneet tehtäviinsä, jotta jokainen meistä pystyisi harrastamaan, kehittymään tai kilpailemaan haluamallaan tavalla. Tanssin tuoma ilo kuuluu meille kaikille!

Iloista ja tanssintäytteistä joulunalusaikaa kaikille tanssijoille, valmentajille sekä muille valmennustiimiläisille ja kaikille avustajille!

MAAJOUKKUE 2021

Takarivi: lajipäällikkö Tea Kantola Helsinki ja tanssija Timo Pyykkönen Kouvola
Eturivi: tanssijat Pirjo Pappila Oulu, Birgitta Starast Helsinki, Karl Andersson Tampere, Tuuli Harju Kouvola, Tiina Uimonen Helsinki, Leevi Ketola Tampere, Zaida-Ester Launis Tampere ja Hanna Ihantola Tampere

Kuva: Suomen pyörätuolitanssiliitto, henkilökohtainen avustaja Elina Lahtinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s