SM- ja Suomi Open 2023–kilpailun tunnelmia

Vuoden 2023 pyörätuolitanssin suomenmestaruuskilpailu sekä kansallinen kaikkien taitotasojen Suomi Open–kilpailu tanssittiin 11.3. Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa.

Mukana oli tanssijoita ympäri Suomen, ja ilahduttavan monta ihan ensikertalaistakin! Tamperelaiset tulokkaat Helmi Saxberg ja Viivi Aalto hurmasivat Duo-taidoillaan niin yleisön kuin tuomaristonkin, joka palkitsi heidät Symppis-palkinnolla. Symppis-pokaali on kiertopalkinto, joka jaetaan vuosittain SM- tai Suomi Open–kilpailuissa.

Kolmet edelliset SM-kilpailut toteutettiin koronarajoitusten alla, joten tänä vuonna kilpailuissa vallitsi erityisen lämmin tunnelma, kun saatiin taas kokoontua ilman rajoituksia – käsidesiä kuitenkaan unohtamatta. Arpajaiset ja kilpailijoille jaetut hiustuotteiden lahjapakkaukset toivat kisapäivään mukavaa pöhinää.

Kaikki kilpailutulokset näet TÄÄLTÄ.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s