Vuoden 2023 luokittelumahdollisuudet

Lajiliiton hallituksen päätöksellä luokittelua ei enää järjestetä jokaisessa Suomessa järjestettävässä kilpailussa. Vuonna 2023 luokittelu on mahdollista toteuttaa keväällä 10.–12.3. Suomi Open & SM-kilpailujen yhteydessä. Toinen mahdollisuus on syksyllä 22.–24.9. Tanssi Estoitta–tapahtuman aikana. Kumpikin tapahtuma pidetään Liikuntakeskus Pajulahdessa Lahden Nastolassa. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli olet aloittamassa kilpailemista, lähetä tieto luokittelutarpeestasi liiton sähköpostiin: toimisto@pyoratuolitanssi.fi

Voimassa oleva luokittelurekisteri on julkaistu Luokittelu-sivulla, kohdassa Materiaaleja ja linkkejä. Jos sinut on luokiteltu uuden järjestelmän mukaan, mutta nimeäsi ei ole listalla, täytä Urheilijan sitoumuslomake ja toimita se liiton osoitteeseen toimisto@pyoratuolitanssi.fi

Lisätietoa luokittelusta löydät täältä: https://pyoratuolitanssi.fi/luokittelu/

Yksi kommentti artikkeliin ”Vuoden 2023 luokittelumahdollisuudet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s