Etäkilpailun tulokset ovat selvillä!

Suomen pyörätuolitanssiliitto järjesti ensimmäisen etäkilpailunsa kevään 2021 aikana. Kilpailu houkutti ennätysmäärän osallistujia!

Etäkilpailun tulokset löytyvät TÄÄLTÄ. Klikkaamalla kunkin kategorian otsikkoa, näet tuomarikohtaiset pisteet.

Arvostelutuomareina kilpailussa toimivat Aino Istanmäki, Paolo Ventura, Carola Tuokko, Tea Kantola, Raili Tilli, Tuula Brofeldt ja Matti Kantola.

Kilpailussa jaettiin pisteiden lisäksi myös sanalliset palautteet, jotka on toimitettu kaikille osallistujille henkilökohtaisesti. Palautetuomarit Jutta Kotala ja Hannu Korhonen myönsivät lisäksi KAKSI KUNNIAMAININTAA:

Uusi duopari Mikko Hakkarainen & Milla Ilonen

Lyhyessä ajassa tämä pari on saanut kemiat ja kuviot kuntoon onnistuneesti. Parin välistä kontaktia ja intensiteettiä tanssiessa on ilo katsella. Pari täydentää toisiaan täydellisesti. Jatkakaa valitsemalla tiellänne ja tsemppiä harjoitteluun!

Singletanssija Tiina Uimoselle

Onnistuit tämän päivän tansseissa todella hyvin! Kunniamaininta lähtee vartalon käytöstä, rohkeasta ja omaperäisestä tyylistä tuottaa tanssia ja tulkita musiikkia. Tekninen osaaminen, rytminen tarkkuus ja koreografioiden selkeys kulkee tansseissa mukana automaationa, jolloin aikaa jää enemmän tulkinnalle. Hienoa!

Tuhannesti onnea kaikille kilpailijoille: Teitte upeaa, uraauurtavaa työtä etäkilpailun videoiden kanssa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s