Valtakunnalliset pyörätuolitanssikilpailut Oulussa 19.9.2020

Tanssiurheiluseura Telemark Team ry järjestää yhteiset valtakunnalliset tanssikilpailut pysty- ja pyörätuolitanssijoille lauantaina 19.9. Linnanmaan liikuntahallilla Oulussa.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen salla.maria2(a)gmail.com. Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 28.8.

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja muut lisätiedot KILPAILUKUTSUSSA.

Kilpailukutsussa selitettynä myös totutusta poikkeava kilpailumaksuhinnoittelu. Tässä kilpailussa yhdellä osallistumismaksulla voi osallistua vain yhteen kategoriaan. Jos esimerkiksi duotanssija haluaa kilpailla duon lisäksi singlessä, maksaa hän kaksi osallistumismaksua (20 € / henkilö / kategoria).

Kilpailussa on tarjolla kaikki tulokas-, pre-champion- ja champion-sarjojen sekä avoimen sarjan kategoriat niin vakio- ja latinalaistansseissa kuin freestylessäkin singletanssijoille, duo- ja combipareille.

Sunnuntaille 20.9. on luvassa myös pyörätuolitanssileiri, josta tulee lisää tietoa piakkoin.

Kilpailussa tullaan noudattamaan Suomen tanssiurheiluliiton ohjeita koronavirustilanteen erityisjärjestelyihin: https://www.dancesport.fi/2020/08/10/tanssiurheiluliiton-ohjeet-kilpailutoimintaan-1-8-2020-alkaen/

Yksi kommentti artikkeliin ”Valtakunnalliset pyörätuolitanssikilpailut Oulussa 19.9.2020

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s