Koronavirustilanne jatkuu

Suomen hallituksen ja Tanssiurheiluliiton määräysten mukaisesti kaikenlainen lähiopetus ja ryhmätoiminta tulee olla keskeytetty vähintään 13.4.2020 eli pääsiäiseen saakka. Mahdollisia digitaalisilla alustoilla tapahtuvia harjoituksia tai ohjaustilanteita tämä määräys ei koske.

Kaikki kevään kilpailut on nyt peruttu tai siirretty myöhempään ajankohtaan niin täällä Suomessa kuin maailmallakin. Kesän tapahtumien toteutumisesta ei ole vielä lisäinfoa. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja noudatamme viranomaisten ohjeita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s