Koronavirustilanteen vaikutus Suomen pyörätuolitanssiliiton alaiseen toiminaan

Suomen hallituksen eilen (12.3.) antaman ohjeistuksen mukaan, kaikkia ei-välttämättömiä kokoontumisia tulee välttää seuraavien kahden viikon ajan koronavirustartuntojen leviämisen hillitsemiseksi.

Suomen pyörätuolitanssiliitto suosittelee jäsenseuroilleen ja muille pyörätuolitanssiryhmille harjoitusten jättämistä tauolle ainakin kahden seuraavan viikon ajaksi. Moni harrastajistamme kuuluu riskiryhmää, joita haluamme erityisesti suojella.

Hallituksen ohjeistukseen kuuluu myös matkailun välttäminen. Tämän lisäksi kansainväliset kilpailut kevät-kesäkaudella Italiassa on peruttu, Saksan ja Puolan kilpailut siirretty myöhemmin ilmoitettaviin ajankohtiin. Hollannin pääsiäiskilpailusta odotetaan tiedotetta maanantaina 16.3.

Suomen tanssiurheiluliiton alaiset kaikki kilpailut on peruttu toukokuun loppuun asti, ja sen myötä myös Oulun 4.4. järjestettäväksi tarkoitettu avoin pyörätuolitanssikilpailu.

Liiton kalenterissa seuraava isompi tapahtuma on Kuopio Tanssii ja Soi kesäkuussa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, että kokoontumisrajoitukset ulottuisivat näin pitkälle.

Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja tiedotamme, mikäli tilanteeseen tulee muutoksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s