Koronavirustilanteen vaikutus Suomen pyörätuolitanssiliiton alaiseen toiminaan

Päivitetty 21.4.

Suomen hallituksen antaman ohjeistuksen mukaan kaikkia ei-välttämättömiä kokoontumisia tulee välttää toistaiseksi koronavirustartuntojen leviämisen hillitsemiseksi.

Suomen pyörätuolitanssiliitto suosittelee jäsenseuroilleen ja muille pyörätuolitanssiryhmille harjoitusten jättämistä tauolle ainakin toukokuun puoliväliin 2020 asti. Moni harrastajistamme kuuluu riskiryhmää, joita haluamme erityisesti suojella.

Hallituksen ohjeistukseen kuuluu myös matkailun välttäminen. Tämän lisäksi kansainväliset kilpailut kevät-kesäkaudella Italiassa on peruttu, Saksan ja Puolan kilpailut siirretty myöhemmin ilmoitettaviin ajankohtiin. Hollannin pääsiäiskilpailukin on siirretty elokuulle 2020.

Suomen Tanssiurheiluliiton alaiset kaikki kilpailut on peruttu toukokuun loppuun asti, ja sen myötä myös Oulun 4.4.2020 järjestettäväksi tarkoitettu avoin pyörätuolitanssikilpailu.

Liiton kalenterissa seuraava isompi tapahtuma oli Kuopio Tanssii ja Soi–festivaali kesäkuussa, mutta sekin on tältä kesältä peruuntunut. Ilmoittautuneille on tullut sähköpostiin ohjeet kurssimaksun takaisinmaksua varten.

Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja tiedotamme, mikäli tilanteeseen tulee muutoksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s