MegaDance 2020 – 6.-8.3. Pajulahdessa

MegaDance -tapahtuma tulee taas

MegaDance-viikonloppu on saanut nimensä siitä, että yhden viikonlopun aikana tapahtuu hirveästi kaikkea. Niin tänäkin vuonna:

Leiri

MegaDance-leiri 2020 on suunnattu kaikille pyörätuolitanssijoille, jotka salaa haaveilevat kilpailemisesta, joita valmentaja usuttaa kilpailemaan tai jotka jo kilpailevat millä tahansa sarjatasolla.

Lauantain leirille osallistuaksesi tarvitset koreografiat ainakin oman sarjatasosi tansseihin. Jos koreografioita ei ole, tule jo perjantaina, niin tehdään kuviot, joilla voit osallistua opetukseen lauantaina!

Leirin ohjelmassa keskeisenä harjoitteena on ohjattu practice, eli kilpailutilannetta jäljittelevä läpimenoharjoitus. Lisäksi ohjelmassa on luentoja kilpailu- ja harjoittelumotivaatiosta ja kilpailuihin valmistautumisesta, sekä fysioterapeutin ohjaamat oheistreeni- ja kehonhuoltotunnit.

Leiri on loistavaa valmistautumista seuraavan päivän kilpailuihin! Rohkeasti mukaan!

Aikataulu ja hinnat esitteessä:

Ilmoittautumiset viimeistään 19.2.2020!


Kilpailut

Suomenmestaruus- ja Suomi Open -kilpailut palaavat alkuvuoteen.

Sunnuntaina 8.3. järjestetään SM- ja Suomi Open-kilpailut. Suomi Openissa mukana myös laaja kattaus Avoimen sarjan kategorioita! Lue lisää Avoimesta sarjasta tiedotteesta.

Ilmoittautuminen päättyy 19.2.2020!


Koulutus

MegaDance-tapahtumassa on ollut tapana olla yhtenä osiona jokin toimihenkilökoulutus. Niin tänäkin vuonna. Saamme maahamme aivan uusia korkeimman kansallisen tason pyörätuolitanssituomareita ja vanhat A-tuomarit saavat päivitystä!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut timopyykkonen(a)gmail.com.

Yksi kommentti artikkeliin ”MegaDance 2020 – 6.-8.3. Pajulahdessa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s