MegaDance-viikonloppu 15.–17.3.2024

Päivitetty 18.2.2024

Perinteinen kevään avaus – MegaDance-pyörätuolitanssiviikonloppu – tulee taas! Perjantaina–sunnuntaina 15.–17.3. Liikuntakeskus Pajulahdessa kilpaillaan ja leireillään seuraavasti:

  • Vapaaharjoittelumahdollisuus perjantai-iltana 15.3. klo 17.00–19.00
  • SM- ja Suomi Open -kilpailu lauantaina 16.3. noin klo 13.00–17.30
  • Tanssileiri kaikille taitotasoille ja luento sunnuntaina 17.3. noin klo 9.00–17.00

SM- ja Suomi Open -kilpailut lauantaina 16.3.

Pyörätuolitanssin Suomen mestaruudet ratkotaan taas Pajulahden Pallohallin tutulla parketilla. Suomi Open -kilpailussa on sääntöjen mukaisten kategorioiden lisäksi tarjolla kaikille avoimia kategorioita:

  • Senioriparien combi vakiotanssit
  • Sähkäritanssijoiden oma single-kategoria
  • Lavatango ja -foksi duo- ja combipareille.

Jo yhden tanssin taitamalla pääsee siis mukaan kilpailemaan!
Suomi Open -kilpailussa on tulokas- ja pre-champion-sarjojen pareilla ja tanssijoilla mahdollisuus ilmoittautua myös omaa sarjatasoa yhtä tasoa korkeampaan sarjaan.

Tarkka aikataulu selviää vasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Kilpailu alkaa noin kello 13.00 ja päättyy niin, että kilpailijat ehtivät hyvin syömään päivällistä Pajulahden ravintolaan.

Kilpailumaksu: 30 € / henkilö, joka laskutetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

ILMOITTAUTUMINEN

Huomioi, että tässä kilpailussa on kokeilukäytössä kilpailuilmoittautuminen DanceCore-järjestelmän kautta. Lue ohjeet TÄÄLTÄ

DanceCoren kautta pääset ilmoittautumaan helmikuun aikana.

HUOM. DanceCore ilmoittautumista ei teknisistä syistä saatukaan vielä tämän kilpailun osalta kokeilukäyttöön.

Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu siis täyttämällä ilmoittautumislomake, jolla varataan myös leiriosallistuminen, luento, ruokailut ja yöpymiset. Tapahtuman viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 23.2.

MegaDance-leiri sunnuntaina 17.3.

Sunnuntain leirillä ovat ohjaamassa tuoreet suomalaiset pyörätuolitanssin MM-mitalistit Timo Pyykkönen ja Tuuli Harju. Timo ja Tuuli saavuttivat hopeaa Combi 1 -vakiotansseissa vuoden 2023 maailmanmestaruuskilpailuissa Italiassa.

LEIRI
Leirin teema on Back to Basics eli tällöin keskitytään pyörätuolitanssin perusasioihin; opetus sopii myös ihan vasta-alkajille. Harjoitteista on kuitenkin varmuudella hyötyä myös edistyneemmille tanssijoille!

Painopisteinä leirillä ovat tuolinkäsittelytaidot sekä parityöskentely. Leirille et välttämättä tarvitse omaa paria. Leirin hinta on 70 € / osallistuja.

LUENTO
Lounaan jälkeen on mahdollisuus osallistua psyykkisen valmennuksen luennolle. Luennon pitää Pirjo Pappila, joka on suorittanut Suomen Valmentajien ja SportFocuksen psyykkisen valmennuksen koulutuksen. Luennon hinta on 10 € / henkilö ja se toteutuu, mikäli ilmoittautuneita tulee tarpeeksi.

Luennolla käydään läpi tavoitteiden asettelua kohti omia unelmia. Saat tällöin myös työkaluja mm. jännitykseen, joka häiritsee hyvää suoritusta. Luento sopii kaikentasoisille pyörätuolitanssin harrastajille ja kilpailijoille.

ALUSTAVA AIKATAULU
09.00–12.30 Tanssinopetus
12.30–13.30 Lounas
13.30–15.30 Tanssinopetus TAI luento
15.30–17.00 Tanssinopetus
Taukoja pidetään tarpeen mukaan.

Leirille ja luennolle ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 23.2.

Majoitus ja ruokailu Pajulahdessa

Kilpailijoiden ja leiriosallistujien on mahdollista majoittua Pajulahden esteettömissä huoneissa.
Hinnat: Täysihoidolla 98 € / hlö / yö 2 hh:ssa TAI 129 € / hlö / yö 1 hh:ssa. Majoitus sisältää ateriat saapumispäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

Vaikka et majoittuisi paikan päällä, voit silti ruokailla Pajulahden ravintolassa. Varaa ruokailut etukäteen ilmoittautumislomakkeella, ja maksa ne ravintolan kassaan. Lounaan ja päivällisen hinta on 11,85 € / kappale.

Majoitus ja ruokailut varataan ilmoittautumislomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 23.2.

VAPAAHARJOITTELU

Jos saavut Pajulahteen jo perjantaina 15.3, voit valmistautua kilpailuun omatoimisesti Palloiluhallin vapaaharjoitusvuorolla kello 17.00–19.00.

LUOKITTELU

MegaDance-tapahtuman yhteydessä järjestetään myös vuoden 2024 ensimmäinen luokittelutilaisuus! Jos sinä tai valmennettavasi tarvitsette luokittelua, ole yhteydessä PYTLI:n luokitteluvastaava Sannaan mahdollisimman pian osoitteella: sannasalu(a)gmail.com

2 kommenttia artikkeliin ”MegaDance-viikonloppu 15.–17.3.2024

Jätä kommentti