Tanssi Estoitta–tapahtuma tulee taas – vaikuta kilpailuohjelmaan NYT!

Nyt on aika laittaa kalenteriin syyskauden isoin pyörätuolitanssitapahtuma, Tanssi Estoitta. Tapahtuma koostuu 1) kaikille taitotasoille suunnatusta leiristä, 2) kilpailusta ja 3) uusien pyörätuolitanssivalmentajien koulutuksesta. Tapahtumassa järjestetään myös 4) vuoden 2023 viimeinen luokittelu uusille pyörätuolitanssikilpailijoille.

Tanssiviikonloppua vietetään 29.9.–1.10. Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa, 20 kilometriä Lahdesta.

Ilmoittautuminen tapahtumaa käynnistyy myöhemmin kesällä, mutta juuri nyt pääset vaikuttamaan kilpailuohjelmaan: Vastaa kyselyyn, mitä erilliskilpailuja haluaisit Tanssi Estoitta–kilpailussa toteutettavan eli mihin kategorioihin haluaisit itse osallistua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s