Uudet edustusvaattet PYTLI:n tanssijoille tilattavissa nyt!

Pyörätuolitanssiliiton jäsenillä on nyt mahdollisuus tilata itselleen sekä tukijoukolleen edustusvaatteita Suomen Tanssiurheiluliiton (myöhemmin STUL) vaatekaupan mallistosta (kuvat mallistosta: https://dancesport.sanser.fi/) Pyörätuolitanssiliiton lisäpainatuksilla. Tilaus tehdään kootusti Pyörätuolitanssiliiton kautta, ei siis suoraan nettikaupasta!

Painatuksina paidoissa ja takeissa ovat: STUL:n ja PYTLI:n logot rinnassa, Suomen lippu hihassa ja selässä lukee Paradance sport team Finland. Housuissa lukee FINLAND pystyyn painettuna.

Tilaukset tehdään sähköpostilla osoitteesta tiina.uimonen(at)gmail.com **viimeistään 15.2.2023**Tilaukseen tulee laittaa tiedot vaatekappaleista, määrästä, koosta ja toimitustavasta. Postimaksu on kotiin postitettaessa 12 euroa per paketti. On mahdollista myös sopia toimitus tulevaan tanssitapahtumaan Suomessa, esimerkiksi MegaDance-tapahtumaan 10.–12.3.2023 Pajulahdessa, jolloin postikuluja ei veloiteta. Kotiin postitettaessa tilaukseen tulee myös lisätä osoite, puhelinnumero ja sähköposti, joihin haluaa postin saapumisilmoituksen. Hintoihin lisätään 5 euron laskutuslisä, jos tilauksen loppusumma on yli 50 euroa.

Lisätiedot
Lisätietoja saat Tiina Uimoselta: tiina.uimonen(at)gmail.com

Vaatteet ja hinnat
Hinnoissa on mukana lisäpainatuskulut PYTLI:n omista logoista.

  • Naisten tai Miesten Basic–tekninen paita 27 € / kpl
  • Naisten tai Miesten Rush–tuulitakki 68 € / kpl
  • Naisten tai Miesten Rush–tuulihousut 45 € / kpl
  • Naisten tai Miesten Hudson–kevyttoppatakki 78 € / kpl


Ohjeet asujen käyttöön löytyvät STUL:n nettisivuilta seuraavasti:

”Näitä edustusasuja saavat käyttää kaikki Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n lisenssiurheilijat. Asuja saa ja suositellaan käytettävän kaikessa Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n alaisessa kilpailutoiminnassa sekä WDSF:n, WDSF PD:n, WRRC:n, DSE:n, Fisaf International’n, WPDS:n ja IDO:n alaisissa edustuskilpailuissa.

Edustaessaan Suomea, lajiliittoa tai seuraa edustusasua käyttävä urheilija sitoutuu noudattamaan voimassa olevia kilpailusääntöjä, antidopingsääntöä ja eettisiä sääntöjä sekä muutenkin hyviä ja esimerkillisiä käytöstapoja sekä kotimaassa että ulkomailla kaikissa tilanteissa mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoja asujen käytöstä voi tiedustella Tanssiurheiluliiton toiminnanjohtajalta.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s