Koulutuskalenteri 2023 julkaistu

PYTLI ry:n vuoden 2023 koulutukset keskittyvät ohjaajien, valmentajien ja tuomareiden osaamiseen. Lisäksi luvassa on tietopaketti paratanssikilpailujen järjestämisestä muiden lajien tanssiseuroille.

Kevään ja kesän koulutukset

10.–12.3. järjestetään kertaus- ja täydennyskoulutus jo paratanssin parissa toimiville ohjaajille, valmentajille ja tuomareille. Kouluttajaksi saapuu Diethard Govekar (Itävalta), joka vetää myös kansainvälisiä IPC:n järjestämiä ohjaaja- ja tuomarikoulutuksia.

Paratanssin koulutuspolun ensimmäinen kurssi on Paratanssin ohjaaja, joka järjestetään viikonloppuna 10.-11.6. Kouvolan Kuusankoskella. Koulutus on suunnattu uusille ja aloitteleville paratanssinohjaajille.

Syksyn koulutukset

Ohjaajapolun seuraava vaihe on Paratanssin valmentaja–kurssi. Se on monimuotokurssi, jonka suorittaminen vie omasta aktiivisuudesta riippuen 6–12 kuukautta. Kurssin yhteinen starttiviikonloppu järjestetään Tanssi Estoitta–tapahtuman yhteydessä 22.–24.9. Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa. Kurssille voivat osallistua kaikki Paratanssin ohjaaja–kurssin kesällä tai jo aiemmin suorittaneet henkilöt, joilla muut esitietovaatimukset täyttyvät.

Marraskuussa järjestetään vielä etäkoulutusviikonloppu 25.-26.11, jossa on kaksi osiota. Lauantaina paratanssin A-tuomarit voivat täydentää osaamistaan ja saada valmiudet toimia kilpailunjohtajana suomalaisissa paratanssikilpailuissa. Sunnuntain koulutus on suunnattu vak-lat-tanssiseuroille ja sen tarkoituksena on antaa kilpailunjärjestäjille perustiedot asioista, joita tulee ottaa huomioon, jos järjestää kilpailut, joissa on mukana paratanssikategorioita.

KOULUTUSKALENTERI 2023

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s