Kilpaillaan puhtaasti ja reilusti

Doping-asiat ovat tulleet yhä vahvemmaksi osaksi paraurheilussakin, myös meidän lajissamme. Tästä syystä liittomme hallitus suosittelee, että kaikki maamme pyörätuolitanssijat, jotka kilpailevat joko Suomessa tai ulkomailla, suorittavat Suomen urheilun eettisen keskuksen (SUEK) julkaisemat Puhtaasti paras ja Reilusti paras–verkkokoulutukset. Linkki koulutuksiin löytyy tässä: https://puhtaastiparas.fi/fi/login?returnUrl=/fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s