Kevät ja tapahtumat tekevät vahvasti tuloaan

Kevät etenee ja sulattaa lumikinoksia pihoillamme. Kasvoillamme hymy auringonsäteistä, jotka häikäisevät silmiämme. On siis aika kaivaa tanssikengät talviunilta ja tarttua toimeen. Keväällä tapahtuu monen moista ympäri Suomea pyörätuolitanssin tiimoilta, joten ohessa kooste:

Ihan pian eli perjantaina 22.4.2022 Tanhuvaarassa järjestetään Soveltava liikuntapäivä. Kaikki kiinnostuneet paikan päälle tutustumaan pyörätuolitanssiin!
Lisätietoa löydät täältä: https://pyoratuolitanssi.fi/2022/03/24/pyoratuolitanssi-tutuksi/?fbclid=IwAR2vCoCeYgkirn4TOXF8muPznwU-1tU-vfkKqWCTBoms4YaZ3d9EfBEytXk

Suomen pyörätuolitanssiliiton kevätkokous pidetään jäsenille tänäkin keväänä hybridikokouksena sunnuntaina 24.4.2022 kello 16.00, johon voit osallistua myös etänä kotisohvaltasi. Siispä nyt kaikki ilmoittautumaan ja osallistumaan!
Lisätietoa ja kokousmateriaalit löydät täältä: https://pyoratuolitanssi.fi/kokousmateriaalit/

Sunnuntaisin 24.4.–29.5.2022 Oulussa pidetään Pyörätuolitanssin tiiviskurssi, jonka vetäjänä toimii monelle jo tuttu Jutta Kotala. Kaikki kiinnostuneet mukaan kokeilemaan, miltä tuntuu tanssia pyörätuolilla, olipa käytössä manuaali tai sähkäri!
Lisätietoa kurssista löytyy täältä: https://www.facebook.com/TanssikeskusCitydance/photos/a.325713414196961/4486782958089965/

Koronapandemian myötä etäkilpailut tavoittivat myös pyörätuolitanssin, jopa kansainvälisellä tasolla. Huhti-toukokuussa Kansainvälinen paralympiakomitea (IPC) järjestää kolmessa eri ryhmässä kilpailut uusille sekä vanhoille kilpailijalle. Nyt on siis kaikilla Champion-tason tanssijoilla mahdollisuus näyttää tanssitaitojaan kansainväliselle tuomaristolle matkustamatta kotikulmiaan pidemmälle!

On todella tärkeää, että noudatat Pyörätuolitanssiliiton sivuilla olevia ohjeita sekä toimit sen mukaisesti päivämäärien, ilmoittautumisten ja videointien osalta! Näin takaat itsellesi oikeuden osallistua kilpailuun, keskittyä tekemään parhaasi hymyillen sekä saada siitä onnistumisen tunteita. Onnea kaikille osallistujille tulevaan koitokseen!
Linkki ohjeisiin löytyy täältä: https://pyoratuolitanssi.fi/2022/04/10/kansainvaliset-etakilpailut-kevaalla-2022/

Helppo liikkua–viikko huipentuu Kansainvälisenä esteettömyys- ja saavutettavuuspäivänä torstaina 19.5.2022 Helppo liikkua–lenkkiin Helsingissä. Kansalaistorin ja Töölönlahden ympäristössä järjestetään kaikille avoin ulkoliikuntatapahtuma, jolla kerätään myös varoja vammaisten ihmisten auttamiseksi Ukrainassa ja Suomessa. Lajeista mukana on myös pyörätuolitanssi.
Lisätietoja löydät täältä: https://www.invalidiliitto.fi/tapahtumat/helppo-liikkua-lenkki-helsingissa

Tässäpä oli monen moista lajimme parissa. Osallistukaa aktiivisesti tapahtumiin, nauttikaa keväisestä lintujen laulusta ja ottakaa ilo irti elämästä tanssien!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s