Suomalaista menestystä Tsekin kilpailuissa

Koronarajoitukset eivät estäneet Tsekin kilpailun toteutumista 14.-15.8.2021 Prahassa. Syksyn toiset IPC-kilpailut pidettiin Clarion Congress Hotel Praguessa. Kauniiksi rakennettu konferenssisali hemmotteli tanssijoita upeilla valoilla ja lattialla.

Kilpailu oli kaksipäiväinen. Lauantaiaamuna kilpailuohjelmassa olivat single- ja freestyle-kategoriat. Pirkanmaan pyörätuolitanssijoita edustava oululainen Pirjo Pappila, joka ainoana suomalaisena uskaltautui matkustamaan Prahaan, tanssi kummassakin kategoriassa. Single 1–kategorian osallistujina olivat muun muassa kaksi entistä maailmanmestaria sekä yksi Euroopan-mestari. Pirjo sijoittui upeasti neljänneksi, vaikka kilpailulattialla ensimmäisellä kierroksen sambassa hän törmäsi korealaisen naistanssijan kanssa. Törmäys aiheutti PIrjon nilkkaan hiusmurtuman.

Lauantain alkuillasta oli vuorossa freestyle. Kivun vuoksi tanssiminen oli tällöin Pirjolle hankalampaa. Tästä huolimatta lopputuloksena oli viides sija sekä freestylen oma piste-ennätys: 15.263.

Parhaimmat onnittelut Pirjolle – ja pikaista paranemista!

Kuva: Pirjo Pappilan kotialbumi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s