Hyvällä joukkuehengellä tuloksiin

Suomesta osallistui kuusi pyörätuolitanssijaa 25.-26.6.2021 pidettyyn Manchester Grand Prix Open Inclusive–online-kilpailuun, jossa oli edustettuna 12 maata. Etukäteen monia kilpailijoita mietitytti se, miten kilpailu saadaan teknisesti toteutettua Zoom-alustan välityksellä.

Huolimatta toisen päivän kilpailijoiden omista laiteongelmista lujalla joukkuehengellä varustettu Suomen ryhmä suoriutui kilpailuesityksistään hyvin – osa jopa loistavasti! Joukkueessa oli sekä duopareja että singletanssijoita Helsingistä, Oulusta ja Tampereelta. Kilpailukategoriat olivat freestyle, vakio- ja latinalaistanssit.

Iloinen duopari Helsingistä Birgitta Starast ja Tiina Uimonen pyörähteli lattareissa upeasti toiseksi ja vakiotansseissa neljänneksi. Tamperelainen duopari Rami ja Janette Isomäki sijoittui freestylessä humoristisella Jail Rock–esityksellään hienosti viidenneksi. Tämän lisäksi Janette valloitti tuomarit hymyllään omalla freestyle-esityksellään Step by step sijoittuen seitsemänneksi. Seitsemäs sija oli lopputuloksena myös heidän latinalaistansseissa. Oululainen singletanssija Pirjo Pappila ylitti itsensä nappaamalla freestyle Mamma Mia–esityksellään neljännen sijan.

Kilpailussa järjestettiin ensimmäisen kerran singletanssin 10-tanssikategoria, jossa Pirjo nappasi kuudennen sijan vakioissa sekä lattareissa ohittaen samalla monia vammaluokka 2:n tanssijoita. Oululainen singletanssija Heidi Hamari-Martimo osallistui parin vuoden tauon jälkeen rohkeasti samaan kategoriaan, jossa hänen tanssiurakkansa päättyi semifinaaliin.

Kaksipäiväinen kilpailu antoi live-kilpailutuntumaa pitkän koronaviruspandemian aiheuttaman tauon jälkeen. Harmi vain, että kaikki suomalaiset tanssijat eivät osallstuneet etäkilpailuun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s