Hyvällä joukkuehengellä tuloksiin

Suomesta osallistui kuusi pyörätuolitanssijaa 25.-26.6.2021 pidettyyn Manchester Grand Prix Open Inclusive -online-kilpailuun, jossa oli edustettuna 12 maata. Etukäteen monia kilpailijoita mietitytti se, miten kilpailu saadaan teknisesti toteutettua Zoom-alustan välityksellä.

Huolimatta toisen päivän kilpailijoiden omista laiteongelmista lujalla joukkuehengellä varustettu Suomen ryhmä suoriutui kilpailuesityksistään hyvin – osa jopa loistavasti! Joukkueessa oli sekä duopareja että singletanssijoita Helsingistä, Oulusta ja Tampereelta. Kilpailukategoriat olivat freestyle, vakio- ja latinalaistanssit.

Iloinen duopari Helsingistä Birgitta Starast ja Tiina Uimonen pyörähteli lattareissa upeasti toiseksi ja vakiotansseissa neljänneksi. Tamperelainen duopari Rami ja Janette Isomäki sijoittui freestylessä humoristisella Jail Rock -esityksellään hienosti viidenneksi. Tämän lisäksi Janette valloitti tuomarit hymyllään omalla freestyle-esityksellään Step by step sijoittuen seitsemänneksi. Seitsemäs sija oli lopputuloksena myös heidän latinalaistansseissa. Oululainen singletanssija Pirjo Pappila ylitti itsensä nappaamalla freestyle Mamma Mia -esityksellään neljännen sijan.

Kilpailussa järjestettiin ensimmäisen kerran singletanssin 10-tanssikategoria, jossa Pirjo nappasi kuudennen sijan vakioissa sekä lattareissa ohittaen samalla monia vammaluokka 2:n tanssijoita. Oululainen singletanssija Heidi Hamari-Martimo osallistui parin vuoden tauon jälkeen rohkeasti samaan kategoriaan, jossa hänen tanssiurakkansa päättyi semifinaaliin.

Kaksipäiväinen kilpailu antoi live-kilpailutuntumaa pitkän koronaviruspandemian aiheuttaman tauon jälkeen. Harmi vain, että kaikki suomalaiset tanssijat eivät osallstuneet etäkilpailuun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s