SM- ja Suomi Open-kisaviikonlopun tunnelmia

Upea ja monipuolinen viikonloppu takana!

Perjantaina tanssittiin Suomi Open- ja SM-kilpailujen paritanssiosiot Messukeskuksessa Finland Openin huikealla perketilla. Ensimmäistä kertaa ikinä oli jaossa myös suomenmestaruus combi latinalaistansseissa. Aivan mahtavaa nähdä, miten lajimme menee eteenpäin ja ympyrät suurenevat.

Lauantaina SM- ja Suomi Open -kisat saatiin päätökseen, kun SM-single- ja Suomi Open tulokaskategoriat tanssittiin Validia Helsingissä. Tunnelma oli katossa, ja taas tehtiin historiaa, sillä siellä nähtiin Suomen ensimmäinen pyörätuolitanssin freestyle-kilpailu! Lauantain päätti  Pyörätuolitanssiliiton kevätkokous, joka keräsi paikalle ennätysmäärän jäsenistöä.

Sunnuntaina pidettiin jo perinteeksi muodostunut Tanssi Estoitta-pyörätuolitanssileiri. Monipuolisella leirillä viikonlopun kisaajat saivat palautetta ja pääsivät hiomaan osaamistaan, ja myös vasta harrastusta aloittelevat parit saivat opastusta lajin saloihin.

Haluamme kiittää kaikkia tapahtumien osallistujia: leiriläisiä ja ohjaajia, kokousväkeä, kilpailijoita, valmentajia, huoltojoukkoja ja avustajia, tuomareita, luokittelijoita, ja muita toimihenkilöitä. Erityiskiitos vielä Finland Openin järjestäjille, oli mahtavaa olla mukana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s