Etäkilpailun tulokset ovat selvillä!

Suomen pyörätuolitanssiliitto järjesti ensimmäisen etäkilpailunsa kevään 2021 aikana. Kilpailu houkutti ennätysmäärän osallistujia! Etäkilpailun tulokset löytyvät TÄÄLTÄ. Klikkaamalla kunkin kategorian otsikkoa, näet tuomarikohtaiset pisteet. Arvostelutuomareina kilpailussa toimivat Aino Istanmäki, Paolo Ventura, Carola Tuokko, Tea Kantola, Raili Tilli, Tuula Brofeldt ja Matti Kantola. Kilpailussa jaettiin pisteiden lisäksi myös sanalliset palautteet, jotka on toimitettu kaikille osallistujille henkilökohtaisesti. Palautetuomarit Jutta … Jatka artikkeliin Etäkilpailun tulokset ovat selvillä!

Etäkilpailun ilmoittautumisaikaa jatketaan!

Koska koronatilane on monin paikoin sulkenut kaikki salit, moni kilpailunhaluinen ei pysty kuvaamaan videoitaan kilpailuun ajoissa. PYTLI ry:n hallitus on siksi päättänyt siirtää kilpailun ilmoittautumisaikaa kolmella viikolla eteenpän. Viimeinen ilmoittautumispäivä 16.4. -> 7.5. Viimeinen päivä lähettää videot 23.4. -> 14.5. Tulokset selvillä 4.5. -> 24.5. Päivitetty kilpailukutsuLATAA Tarkemmat ohjeet löytyy TÄSTÄ vanhasta uutisesta. Jos olet … Jatka artikkeliin Etäkilpailun ilmoittautumisaikaa jatketaan!

Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin pyörätuolitanssitapahtumat peruttu

Kuopiossa 19.–20.6.2021 järjestettäväksi aiotut kilpailu ja leiri on peruttu. Kuopio Tanssi ja Soi -tapahtuma suunnitellaan järjestettäväksi useana pienempänä kokonaisuutena syksyn 2021 aikana. Jossain näistä kokonaisuuksista voi olla mukana myös pyörätuolitanssia. Seuraa siis ilmoittelua festivaalin, PYTLI:n ja Kuopion Kieroon Kelloojien sekä Dance Flow Kuopion somessa ja nettisivuilla.

Tiedote: Kevätkokous 2021

Suomen pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry:n varsinaiset jäsenet kutsutaan sääntömääräiseen kevätkokoukseen sunnuntaina 16.5.2021 klo 14.00. Kokous järjestetään etäyhteydellä, poikkeuslain nojalla. Kokoukseen tulee ilmoittautua etukäteen sähköpostitse osoitteeseen toimisto@pyoratuolitanssi.fi, viimeistään perjantaina 7.5.2021. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään ohjeet kokoukseen osallistumista varten. Mikäli liiton jäsen haluaa tuoda jonkin asian liiton kevätkokouksen käsittelyyn, on siitä tehtävä kirjallinen esitys liiton hallitukselle. Esitykset on … Jatka artikkeliin Tiedote: Kevätkokous 2021

Tulossa: Suomen ensimmäinen etäkilpailu!

Suomen pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry järjestää: PYÖRÄTUOLITANSSIN 1. KANSALLINEN ETÄKILPAILU Kilpailun aikataulu (päivitetty 12.4.) 12.03.2021 - Ilmoittautumisaika alkaa -> ILMOITTAUTUMISLOMAKE 07.05.2021 - Ilmoittautumisaika päättyy 14.05.2021 - Viimeinen päivä ladata kilpailuvideo/-t 24.05.2021 - Tulokset ovat selvillä! Kategoriat ja tanssit Kilpailun kategoriat on järjestetty hieman eri tavalla kuin tavallisesti, sillä jokainen tanssi arvostellaan erikseen! Kunkin kilpailuyksikön eli parin … Jatka artikkeliin Tulossa: Suomen ensimmäinen etäkilpailu!

MegaDance-tapahtuma siirtyy!

Maaliskuun ensimmäiselle viikonlopulle suunniteltu MegaDance-tapahtuma siirretään myöhempään ajankohtaan vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. SM- ja Suomi Open -kilpailujen uusi ajankohta ilmoitetaan tuonnempana. Liitto järjestää MegaDanceen suunnitellun luokittelijakoulutuksen syksyllä, 17.–19.9.2021 Liikuntakeskus Pajulahdessa. Samassa yhteydessä myös leiri ja jokin kansallinen pyörätuolitanssikilpailu (joko SM- ja Suomi Open TAI joku muu). Merkitse siis kalenteriin jo tuo syyskuun kolmas viikonloppu!

Kansainvälinen online-kilpailu

PÄIVITETTY 10.2. Kansainvälinen paralympiakomitea IPC järjestää epävirallisen online kilpailun Single Freestyle -tanssijoille. Kuka voi osallistua? "Vanhat", jo IPC-kilpailuihin osallistuneet tanssijat, joilla on L&F1 tai L&F2 -luokitusTarjolla kategoriatMiehet 1Naiset 1Miehet 2Naiset 2 "Uudet", ei vielä IPC-kilpailuihin osallistuneet tanssijatTarjolla kategoriatUudet sähkäritUudet manuaalit Kategoriaan "Uudet sähkärit" voivat osallistua kaiken tasoiset sähköpyörätuolilla liikkuvat tanssijat. Tämän kilpailun avulla yritetään kartoittaa, onko … Jatka artikkeliin Kansainvälinen online-kilpailu

On taas aika hankkia lisenssi!

Kevään harrastusryhmät ovat alkaneet, ja ensimmäiset kilpailutkin ovat ihan nurkan takana, joten nyt viimeistään on aika laittaa lisenssiasiat kuntoon. Suosittelemme H-lisenssiä ihan kaikille harrastajille, sillä siihen liitetty vakuutus kattaa harjoituksissa ja harjoitusmatkoilla sattuneiden tapaturmien hoitokuluja paremmin kuin tavalliset vapaa-ajanvakuutukset. Kilpailijoille A-lisenssi (yli 18-vuotiaat) tai B-lisenssi (alle 18-vuotiaat) on pakollinen. Hankkiaksesi lisenssin, sinun täytyy olla jonkin … Jatka artikkeliin On taas aika hankkia lisenssi!