Uuden vuoden tervehdys!

Vuosi 2022 on alkanut melkoisessa uutissumassa. Koronaviruksen omikronmuunnos jyllää ja aiheuttaa pelkoa sekä sulkee harjoittelutiloja ympäri Suomen. Pohjois-Pohjanmaan paukkupakkaset näin loppiaisen kunniaksi muistuttavat siitä, kuinka onnekkaita olemme asuessamme Suomessa ja saadessamme nauttia neljästä vuodenajasta. Näistä vaikeuksista huolimatta on vain pakko suunnata katseet tulevaisuuteen ja luottaa siihen, että pääsemme rakkaan lajimme pariin harjoittelemaan sekä kisailemaan yhdessä.

Näin vuoden vaihtuessa myötä sinun tulee uusia kilpailu- tai harjoituslisenssi. Niiden pitää olla voimassa ennen ensimmäisiä treenejä tai kilpailuja. Ohjeet löydät täältä liiton sivulta klikkaamalla oheista linkkiä: https://pyoratuolitanssi.fi/lisenssi/

Vaikka kukaan meistä ei tiedä, miten pandemia meitä tulevaisuudessa kohtelee, silti on vain katsottava rohkeasti eteenpäin ja luotettava suomalaisen yhteiskunnan järjestelmiin, että joskus saamme vielä tanssia ja kilpailla kuten ennenkin.

Täytyy vain positiivisin mielin harjoitella ja toivoa, että pääsemme osallistumaan kisoihin näyttämään tanssitaitomme tai vain olemaan yhdessä ystäviemme kanssa treeneissä!

Turvallista ja rytmikästä vuotta 2022 – nähdään tapahtumissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s